Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
We vinden elkaar in Oost
Ook fan van ❤️Nijmegen-Oost.nl?
Ben je enthousiast over onze site, heb je een account en wil je dat nóg meer mensen weten wat er allemaal in Nijmegen-Oost gebeurt? Nodig ze dan persoonlijk uit!

UitgelichtGids

De Werkgroep Ontmoeten in Oost is onlosmakelijk verbonden aan Stip Oost. Naast Informatie & Advies is ook Ontmoeten & Verbinden een kerntaak voor de Stip. Voor die tweede taak is de Werkgroep (WOiO) verantwoordelijk.
Binnen zorgcafé LOOPPUNT vindt u een unieke samenwerking tussen bedrijven, gespecialiseerd op het gebied van voetzorg, gezond bewegen en voeding.
Wij zijn Sterker sociaal werk, ontstaan uit een fusie tussen NIM Maatschappelijk Werk en Swon het seniorennetwerk. Wij zijn er voor jou als je het zelf even niet redt. Of je nu jong bent of oud. Onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je vooruit en denken met je mee. Zodat je je weer sterker voelt en beter kunt functioneren. Omdat je soms een ander nodig hebt om sterker te zijn.
PRV zingt bij leven en dood, bij momenten die je wilt vieren en bij momenten van afscheid. We zijn ervaren zangers die dit met hart en ziel doen omdat het zo bijzonder is om mensen met muziek en persoonlijke verhalen in het licht te zetten. Afscheid We hebben veel ervaring in het zingen bij uitvaarten. In de intimiteit van een uitvaart weet juist levende muziek de weg naar het hart te vinden. Als muziek, ritueel en teksten mooi vervlochten zijn, kan er een warme sfeer van verbondenheid ontstaan waarin het onvermijdelijke ‘los moeten laten’ een liefdevolle en waarachtige gebeurtenis wordt. Levensfeest Als je een mijlpaal in je leven wilt vieren kan PRV daar aan bijdragen. We denken graag mee over een vorm; een zangworkshop, een concertje, een levens- of ander verhaal in tekst en muziek. Wij repeteren onder leiding van Frank Litjens met 16 zangers, en zingen bij deze gelegenheden in dubbelkwartet. We bieden een uitgebreid, mooi en gevarieerd repertoire van klassieke en eigentijdse muziek.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.