Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
We vinden elkaar in Oost
Ook fan van ❤️Nijmegen-Oost.nl?
Ben je enthousiast over onze site, heb je een account en wil je dat nóg meer mensen weten wat er allemaal in Nijmegen-Oost gebeurt? Nodig ze dan persoonlijk uit!

UitgelichtGids

De vlindertuin is altijd open .De ingang zit tegenover Hengstdalseweg 18. Elke 1e en 3e zaterdag van de maand zijn er tussen 10.00 en 12.30 buurtbewoners aktief voor onderhoud, contact, koffie en gezelligheid. Iedereen is welkom !
Blikopener biedt fijne inspiratietrajecten, workshops en individuele begeleiding voor kunstenaars, serieuze autodidacten, docenten en beeldend therapeuten.
De Wijkkrant voor Nijmegen-Oost en online platform nijmegen-oost.nl zijn sinds jaar en dag diep verankerd in de haarvaten van Nijmegen-Oost. Ze verbinden de ruim 30.000 bewoners, organisaties en ondernemers en vormen hét communicatiekanaal in onze prachtige wijk. Hier lees je hoe je als ondernemer of organisatie in contact komt met bewoners en je boodschap succesvol overbrengt bij je doelgroep in Nijmegen-Oost.
Zorg jij voor iemand die ernstig ziek is? Zó kun je ook voor jezelf zorgen. De deskundige mensen van Thuis Ondersteuning Laatste Levensfase (TOLL) kunnen jou kosteloos ondersteunen op een manier die bij jou past. Zodat jij invulling kunt geven aan de wensen van je naaste in zijn of haar laatste levensfase. Kijk op www.toll-nijmegen.nl voor meer informatie. Toll is een initiatief van Hospice Bethlehem en VPTZ.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.