Details

Vrijdag 23 februari 2018 van 20:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Cipresstraat 154, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag tot en met 2 maart 2018

Zing mee met Pop-Up Vocals in Nijmegen-Oost


Dé zanggroep waar je bij wilt! Houd je van (meerstemmig) zingen en lijkt het je leuk om op te treden? Kom dan meedoen bij ons Pop-up koor!


Na een geslaagde start van onze Pop-up Vocals Arnhem (de groep zit met 15 zangeressen inmiddels vol!), hebben wij nu ook een zelfde groep op tweenieuwe plekken. Wij repeteren elke week en dit koor popt zo nu en dan op bij leuke evenementen om het meerstemmige repertoire ten gehore te brengen!
In de lessen worden zowel golden oldies als nieuwe popmuziek in een nieuw meerstemmig jasje gestoken. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, zowel individueel als in groepsverband. Alle liedjes worden samen met de groep uitgekozen, er zijn mogelijkheden om aan solonummers te werken en alles wordt meerstemmig ingestudeerd. Als de groep dit wenst, wordt het seizoen afgesloten met een zangpresentatie voor familie en vrienden.


In Nijmegen op vrijdag (wekelijks) van 20:00 – 21:00
In Lent op dinsdag (wekelijks) van 20:00 – 21:15
In Arnhem op maandag (om de week) van 20:00 – 21:30


MELD JE HIER AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!!

Over de organisator

Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij (Nijmegen)
DE SCHOOL VOOR PODIUMKUNSTEN VAN NIJMEGEN EN LENT!Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij is een veelzijdige school waar ervaren docen...... Lees meer