Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Activiteit:

Mindfulnesstraining (vrijdagochtend)

Geplaatst door: Brenda Lelie
Begint op: vrijdag, 10 augustus 2018 om 10:00
Eindigt op: vrijdag, 10 augustus 2018 om 12:30
Locatie: Bloemerstraat 71, Nijmegen, Nederland

Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. Tijdens de training oefen je om met een nieuwsgierige blik je aandacht te richten op wat er op dat moment gebeurt, zonder daar iets aan te willen veranderen. En ook zonder te piekeren over dingen die eerder gebeurden of die je nog te wachten staan. Met een vriendelijke blik en zonder oordeel leer je je gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

Een mindfulnesstraining bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en 1 hele trainingsdag, de stiltedag. Daarnaast oefen je elke dag 45 minuten met de audiobestanden en het werkboek dat je krijgt. Van te voren is er altijd een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik meer uitleg geef over de training, we je verwachtingen bespreken en waarin je eventuele vragen kan stellen.

Op 10 augustus start een mindfulnesstraining op de vrijdagochtend van 10:00 tot 12:30.

De data zijn:
10 augustus
17 augustus
24 augustus
7 september
14 september
21 september
28 september
5 oktober
De stiltedag is op zondag 23 september van 10:00 tot 16:00.

De training vindt plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN EN VERGOEDING

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is. Op deze manier hoop ik de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling die je kunt gebruiken om mijn trainingen te volgen (LET OP: je kunt de meedoen-regeling nog aanvragen tot 1 juli. Vervolgens kun je de regeling nog wel gebruiken voor een training die later dit jaar start).

Aanmelden kan door te mailen naar brenda@brendalelie.nl

Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป