Nationale Museumweek 'Ons echte goud'

Vrijheidsmuseum

Details

Maandag 8 april 2019 van 10:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Wylerbaan 4
Groesbeek, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 14 april 2019

Gedurende de gehele Museumweek laten we in een speciale vitrine onze laatst binnengekomen topstukken zien.

 In het kader van deze Museumweek is het Bevrijdingsmuseum op zondag 14 april met gereduceerd tarief (50%) te bezoeken: volwassenen € 6,25 pp, kinderen 7 t/m 17 jaar € 3,25 pp, kinderen tot 7 jaar gratis. Korting op korting is niet mogelijk. (Museumkaart geldig).

 Er is op deze zondag ook een speciaal programma:

- Kinderen kunnen tussen 13.00-16.00 uur leren hoe ze een echte cartoon tekenen! Schilder en tekenaar Gerrit Kok geeft een doorlopende tekenworkshop waarbij kinderen (en (groot-)ouders) op ieder moment kunnen aansluiten.


 - In samenwerking met het Bevrijdingsmuseum organiseert Grateful Generation Tours spannende fieldtrips in een authentieke Willy's MB uit WO2 (2 tot 3 personen) langs de slagvelden van Market Garden. Het zijn korte tours van 30 minuten, voor jong en oud maar absoluut een must voor de jeugd. Kosten: € 8,50 pp, alleen contant te betalen. Museumkaart niet geldig. Ieder half uur doorlopend van 12.00-17.00 uur. Reserveren ter plekke op de dag zelf.

Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Vrijheidsmuseum
In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden ...... Lees meer