Romantische avond met harp- gitaar duo Claudia y Manito

Details

Woensdag 14 februari 2024 van 20:00 tot 22:30 uur
Afgelopen
St. Jacobskapel
Glashuis, Nijmegen, Nederland

Wegens groot succes van vorige keer gaat harp- gitaar duo Claudia y Manito weer een Valentijns concert geven in de Jacobskapel op woensdag 14 februari a.s.  Bij dit romantische optreden staat ‘San Valentin’ centraal. 

Op de Paraguayaanse harp speelt Claudia van Trigt indringende melodieën en ritmische partijen De passie en hartstocht zijn duidelijk hoorbaar in haar spel. Bij de Spaanstalige liederen die Claudia zingt staat het thema ‘de liefde’ centraal. Het vurige gipsy spel van Manito geeft de muziek een extra dimensie Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata. Dit optreden is een absolute aanrader voor verliefde stellen, of voor diegenen die het nog moeten worden.

De Jacobskapel is gelegen in de oude historisch benedenstad van Nijmegen. Het adres is Glashuis 4 6511 CR Nijmegen de aanvang is om 20.00 entree €15,00 incl. drankje. Contant af te rekenen bij aankomst. In de kapel kunnen maximaal 45 personen. Aanmelden is aan te raden dit kan via   of 06-23259107 

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang
Wat
Voorstelling / optreden
Waar
Alle wijken / nvt

Reacties

Over de organisator

Manito Manito
gipsy flamencogitarist ... Lees meer