Kom naar de gezellige Plantjesmarkt bij AvP

Details

Zaterdag 18 mei 2024 van 11:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Antonius Van Paduakerk
Groesbeekseweg, Nijmegen, Nederland

Welkom op de Plantjesmarkt bij AvP  Zaterdag 18 mei 2024

Zaterdag 18 mei 2024 is er plantjesmarkt op het kerkplein van de Antonius van Paduakerk. Iedereen is van harte welkom om zelfgekweekte plantjes en stekjes te kopen voor kleine prijsjes. Er zal ook een terras zijn met koffie, thee en sap en Bakkerij Koekoek zorgt voor heerlijke lekkernijen. Ook zijn er boeketjes met veldbloemen te koop en gehaakte bloemkadootjes. Er zal ook een infokraam zijn over ons nieuwe initiatief om samen met het jonge bedrijf ‘Vergroen’ een stadsvoedselbos in te richten in de Pastorietuin (dat dan bereikbaar is via de van Slichtenhorststraat 81). (www.vergroen.eu).

Met de opbrengst van de plantjesmarkt sparen we voor nieuwe gordijnen in ons parochiehuis. We maken er een gezellige dag van voor groot en klein.

Mocht u thuis nog plantjes gestekt of gesplitst hebben uit uw tuin die u aan ons wilt afstaan dan kunt u ze inleveren tijdens de openstelling van onze kerk op woensdagmiddag 1, 8, 15 mei van 14 - 16 uur waar we u met koffie en thee ontvangen en op zondag 5 en 12 mei na de kerkviering van 11 – 12 uur. Ook schone tuinpotten en vazen zijn welkom.

 

Graag Tot Ziens bij de Antonius van Paduakerk, Huis van God, Huis voor de Buurt

 

Informatie :     0630483180 (Beppie Peters)

                        0618239139 (Monica Pelser)

                        www.avpnijmegen.nl

                        www.stefanus.nl/antonius-van-padua

Voor wie
Kinderen, Volwassenen
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Natuur / dieren
Wat
Buurtactiviteit, Evenement / feest / markt
Waar
Altrade

Reacties

Over de organisator

Beppie Peters
Geboren en getogen in Nijmegen-Oost. Geboren in Hengstdal (1950) en sinds begin van ons huwelijk (1976) in Altrade. Actief bij Voedselbank en Antonius van Paduakerk. ... Lees meer