Details

Dinsdag 23 september 2014 om 00:00
Afgelopen

Zen, Tai Chi Chuan en Martial Arts school Cheng Hsin Nijmegen houdt van 23 t/m 26 september 2014 een Open Week met gratis proeflessen in Nijmegen-Oost!

Kom kennismaken met onze lessen voor jong en oud. Cheng Hsin: leuk, actief, leerzaam en gezond voor iedereen! We bieden lessen in Tai Chi Chuan, Zen Body Being, Boksen & Art of Effortless Power.

Cheng Hsin, the Art of Effortless Power is de kunst van het leren niet-vechten, waarin we zoeken naar mogelijkheden om een effectieve interactie te krijgen, niet vanuit weerstand, reactiviteit of dwang, maar juist door de ander te accepteren, mee te bewegen en in contact te blijven.

Cheng Hsin Nijmegen bestaat ruim 20 jaar. We geven lessen op twee locaties in Nijmegen-Oost: Maitri, Broerdijk 35 en Dojo NJV, Fagelstraat 1. Meer informatie, contact en aanmedling: Rob van Ham, 0629008785, en www.chenghsin.nl

Over de organisator

Cheng Hsin Nijmegen
Centrum voor bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten. Cheng Hsin is een studie gericht op bewustwording en effectiviteit in houding,...... Lees meer