try out Theatervoorstelling \'De zoete geur van wrange liefde\'

Details

Vrijdag 7 november 2014 van 20:00 tot 23:00 uur
Afgelopen

Theatergroep Augustus brengt combineert in deze muziektheater voorstelling een fonkelnieuwe theatertekst met bekende muziekstukken. De theatergroep bestaat 10 jaar en ter gelegenheid daarvan wordt de try-out van deze voorstelling gehouden op een plek in Nijmegen Oost waar ze in het verleden vele malen gestaan hebben, het (voormalige) Steigertheater, waar tegenwoordig de Loge van St Lodewijk zetelt.

Wie in Nijmegen Oost woont, kent de theatergoep wellicht van hun optreden 'Weerklank op sterk water' bij het festival ter afscheid van Zwembad Oost.

Grijp deze kans om bij jou om de hoek te genieten van een avond muziektheater!

Korte inhoud 'De zoete geur van wrange liefde'

Wetenschapper Thelonius Ananga deed ooit onderzoek naar de chemie van de liefde. Het is nu drie jaar geleden dat hij onder geheimzinnige omstandigheden stierf. Zijn weduwe Bea heeft er genoeg van om alsmaar te treuren. Ze wil weer vreugde in haar leven en de beste manier om dat te bereiken lijkt haar dat er eindelijk eens een kleinkind komt. Haar vier dochters en haar zoon denken daar heel anders over. Met name haar jongste dochter heeft een heel ander voornemen: zij wil achterhalen hoe haar vader om het leven kwam. En als de familiebijeenkomst laveert tussen relatieklucht en duister drama blijkt dat liefdesdokter Thelonius Ananga tot ver over zijn graf regeert.

vrijdag 7 november
try-out avondvoorstelling (de try-out verschilt van de overige voorstellingen alleen in een kleiner lichtplan)
Loge St Lodewijk, Fortstraat 7, Nijmegen (voorheen het Steigertheater)
bestel kaarten via:

Over de organisator

Frank Norbert Rieter
Frank Norbert heeft nog niets over zichzelf geschreven.