Details

Vrijdag 10 april 2015 van 10:00 tot 17:00 uur
Afgelopen

Inquiry is een bijzondere vorm van zelfontdekking. Samen met iemand die naar je luistert en voor jou aanwezig is onderzoek je een vraag, die voor jou van belang is. Deze vraag beantwoord je niet vanuit je rationele geest. Het antwoord komt door je open te stellen, door zelf ook te luisteren naar wat associatief opkomt naar aanleiding van de vraag. Het is een ontdekking van wat dieper in je verborgen zit.
In deze workshop zullen we je de tools aanreiken voor dit bijzondere zelfonderzoek. Een dag waarin aandacht is voor het verder ontsluiten van een open, luisterend veld in je zelf, waarbij je meer in contact komt met wat je wezen jou te zeggen heeft.
Deze workshop is zeer geschikt voor mensen, die ervaring hebben met mindfullness, of die anderszins ervaring hebben met een openheid in zichzelf. De vertrouwdheid met openheid ondersteunt je ontdekkingstocht in en naar jezelf.
Inquiry is een centraal instrument van zelfontdekking, zoals ingezet in de cursus Leven vanuit Essentie.
Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.fortmanncentrum.nl/index.php/cursussen/cursussen/levenskunst/294-de-kunst-van-inquiry

Over de organisator

Han Fortmann Centrum
Han Fortmann Centrum heeft nog niets over zichzelf geschreven.