Nieuw in Oost 'Art Home & Living'

Details

Vrijdag 29 mei 2015 van 17:00 tot 20:00 uur
Afgelopen

Kunst, krijtverf & vintage meubels in Nijmegen-Oost

ART HOME & LIVING opent vrijdag 29 mei haar deuren

Art, Home & Living is een inspiratiewinkel in huiselijke sfeer van kunstenares en kleurspecialist Yvon van Bergen. Je vindt er vintage meubels en maar liefst 33 kleuren krijtverf. Daarnaast is het haar galerie én atelier.

In het sfeervolle pand aan de Frans Halsstraat kunnen liefhebbers van kleur, interieur en portretkunst hun hart ophalen.

Feestelijke opening

Yvon nodigt iedereen van harte uit tijdens de feestelijke opening op zaterdag 29 mei tussen 17-20 uur. Er is live muziek van Suzanne Menheere.

En de dag erna is Art, Home & Living extra lang open. “Kom vooral langs en kijk rond voor inspiratie of neem plaats aan de grote tafel en blader door de inspiratieboeken. Ik geef de mensen graag advies voor kleur in hun interieur.” De collectie van vintage meubels en kunst en kleuren op de muur wisselen regelmatig, dus je kunt steeds nieuwe inspiratie opdoen. Het is zeker een bezoekje waard.

Vintage meubels en Annie Sloan krijtverf

In de winkel zijn vintage meubels te koop die door Yvon gerestyled zijn met Annie Sloan krijtverf. De krijtverf kan je direct aanbrengen zonder te schuren of te gronden en hij dekt in één keer. “Ze krijgen daardoor een mooie matte look of juist old skool als je het weer een beetje opschuurt. Ik geef mensen graag tips en workshops over hoe je zelf met deze verf je meubels of muren kan restylen.” Er is keuze uit 33 kleuren Annie Sloan Chalk Paint, maar ook woonaccessoires en meer.

Atelier en Galerie

Yvon is afgestudeerd aan de kunstacademie in klassieke portretkunst. Ze schildert vrouwelijke schoonheden. “In mijn geabstraheerde portretten zie je het contrast van een vrolijk kleurenpalet en de mysterieuze uitstraling van de vrouw, dat is typerend voor mijn kunst.” Ze exposeert regelmatig en nu dus ook in haar eigen galerie. Grote kans dat je haar aan het werk ziet, want het is ook haar atelier.

Inspiratiehuis in Gennep

De kunstenares woont prachtig in Gennep. “Mijn huis is regelmatig open voor publiek, het is een inspiratiehuis. Mensen kunnen zien hoe ik sfeer heb gecreëerd met kleur, kunst en vintage meubels.”

Art, Home & Living: Frans Halsstraat 88, 6523 CN Nijmegen | tel: 06 33 05 76 28

Opening vrijdag 29 mei: 17-20 uur | Zaterdag 30 mei extra lang open: 10-17 uur

Openingstijden: Wo: 11-18 uur, Vrij: 11-18 uur, Za: 10-14 uur

www.arthomeandliving.nl

Over de organisator

Yvon van Bergen
Yvon heeft nog niets over zichzelf geschreven.