Details

Vrijdag 25 september 2015 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen

Op een rustige en eenvoudige manier, op moderne, klassieke of religieuze muziek kom je al dansend in een diepere beleving. Sacred Dance betekent gewijde dans in de zin van heel makende dans. Een dansvorm die ons hele wezen in beweging brengt: lichaam, geest en ziel.

Grondlegger is Bernhard Wosien. Tijdens een bezoek aan Findhorn, een spirituele woon- en werkgemeenschap in Schotland werd hij geïnspireerd en zag hij de verbinding tussen religie en dans en ontwikkelde Sacred Dance / Meditation des Tanzes. Nog steeds spelen de oude symbolen, cirkel, kruis en spiraal een grote rol in onze dansen. Zo dansen we verbonden in een kring op klassieke, religieuze of hedendaagse muziek.

Bij deze dansvorm kan iedereen meedoen: wel en niet ervaren, man en vrouw, jong en oud. Het gaat om een cyclus van vijf bijeenkomsten. Iedere twee weken op vrijdagochtend.

Sonja Pauli begeleidt de avonden met ondersteuning van Terese Hellevoort.


Praktische info

Data: 25 september, 9 en 23 oktober, 6 en 20 november

Locatie: Van Slichtenhorststraat 81

Kosten: 5 euro per keer

Aanmelden bij Marij de Rooij 0621526493 of per mail

Over de organisator

Wij'de Wereld
Wij’deWereld wil mensen in de buurt verbinden en inspireren. Bijdragen aan interactie. Met activiteiten die geworteld zijn in de buurt z...... Lees meer