Details

Zaterdag 28 mei 2016 van 09:45 tot 02:15 uur
Afgelopen
Petruslaan 1
Heilig Landstichting, Nederland

Onder de noemer Leven vanuit je hart is er tegen een symbolisch bedrag op zaterdag 28 mei a.s. een Verdiepingsdag Zen en Soefisme in Zen Centrum Nijmegen. Zowel zen als soefisme wortelt in dezelfde spirituele oergrond; in beide bewegingen staan wijsheid en liefde centraal. Steeds meer mensen zoeken naar licht, vervulling en perspectief om hun weg te vinden in deze verwarde wereld. De dag wordt in samenwerking met het Han Fortmann Centrum gehouden.

Op deze dag willen Soefi Jacques Shamsher van Hees en Zenleraar Dick Kobun Verstegen je in contact brengen met eeuwenoude wijsheid van Zen en het universele Soefisme, dat de innerlijke eenheid ziet in alle religies. Na korte inleidingen in het thema zal er veel ruimte zijn voor meditatie, stilte, ervaren, verhalen, recitatie en (adem)oefeningen. Locatie: Zen Centrum Nijmegen; Petruslaan 1; H. Land Stichting. Aantal deelnemers: max 15. Kosten: € 35,- minimum inkomen € 25,- incl. koffie/thee/soep/ broodjes.Een tweede verdiepingsdag zal in het najaar worden georganiseerd. Nadere info en inschrijven: www.fortmanncentrum.nl of www.zennijmegen.nl.

Over de organisator

Zen Centrum Nijmegen
Ik geef zentraing voor wie met zen wil beginnen, voor wie met zen wil doorgaan, voor wie zelf zenles wil gaan geven. Ik geef person...... Lees meer