Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

inloopochtend op ons kleinschalige knusse kinderdagverblijf Poespas. We hebben direct plekPoespas is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Poespas staat voor kwaliteit en kleinschaligheid. Dit zijn de pijlers van onze organisatie; wij bieden kwalitatief goede opvang op een kleinschalige manier. Hiermee onderscheiden wij ons van andere aanbieders voor kinderopvang. Naast de dagelijkse verzorging van de kinderen is er in de groep voor ieder kind genoeg liefde en aandacht, of ze nu  druk zijn of juist heel rustig, verlegen of juist heel open. Wij willen voor de kinderen een thuissituatie creëren.

Ons kleinschalige kinderdagverblijf heeft meestal direct plek  Het allerleukste kinderdagverblijf van Nijmegen Oost heet u welkom.  Bel 024-3243795 voor een kijkafspraak.Deel dit bericht!