Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Historische High Tea in de Stadskruidentuin


  • zondag 7 augustus 2016
  • Tussen 14:00 en 17:00
  • Javastraat 44, Nijmegen, Nederland

Op zondag 7 augustus organiseren Stadskruidentuin Nijmegen en eet!verleden een historische High Tea in de prachtige Stadskruidentuin. Je maakt kennis met eeuwenoude kruiden en proeft deze in bijzondere zoete en hartige hapjes en drankjes uit 2000 jaar culinaire geschiedenis.

Tijdens de historische High Tea geniet je van mooie kleine hartige gerechtjes en zoete baksels uit de Oudheid, Middeleeuwen, Gouden Eeuw, 18e en 19e eeuw. Manon van eet!verleden speurde in een veelheid aan historische kookboeken en wekte de mooiste kruidenhapjes weer tot leven voor deze speciale gelegenheid. De hapjes worden gemaakt met de vele bijzondere kruiden en bloemen uit de Stadskruidentuin en omluisterd met tal van anekdotes.

Maartje en Martine van Stadskruidentuin Nijmegen nemen je tussen het proeven mee voor een rondleiding door hun prachtige tuin en zullen je verrassen met hun bijzondere verhalen. Liefhebbers mogen ook zelf aan de slag om een heerlijke historische parfum te maken.

De historische High Tea heeft een ongedwongen sfeer waarbij het serveren van de verrassende hapjes, op diverse plaatsen in de tuin, afgewisseld wordt met mooie verhalen en kleine activiteiten voor wie wil. Neem plaats op een van de heerlijke zitjes, schenk een kopje zelf geplukte kruidenthee in, neem er een authentiek kruidenhapje bij en geniet van een bijzondere smaak- en sfeersensatie!

Datum: zondag 7 augustus 2016

Tijd: 14.00-17.00 uur

Locatie: Stadskruidentuin Nijmegen, Javastraat 44 in Nijmegen

Kosten: € 30 per persoon (inclusief onbeperkt thee, koffie en een glas historische wijn, rondleiding, kruidenactiviteit. Exclusief: overige wijnen)

Reserveren: http://eetverleden.nl/historische-high-tea-prachtige-kruidentuin/

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.