Vrijmarkt in Truus Mastpark tijdens Koningsdag

Mozart Buurtvereniging

Details

Zaterdag 27 april 2019 van 10:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Van Beethovenstraat
Nijmegen, Nederland

Na een wederom goedbezochte tweede editie van de Kindervrijmarkt op Koningsdag in Nijmegen-Oost zal er op 27 april aanstaande een derde editie plaats vinden. Een evenement met muziek, eten, drinken, spelletjes voor de kinderen en bovenal gezelligheid. Vanaf 08.00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden een plekje bemachtigen in het park. Vanaf 10.00 uur zijn alle inwoners van Nijmegen van harte welkom.

De Kindervrijmarkt is een initiatief van de kindercommissie van de Buurtvereniging Mozart. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt elk jaar groter. De vrijmarkt is een ontmoetingsplaats voor jong en oud gebleken. Het centraal gelegen Truus Mast Park op het terrein van het voormalige Zwembad Oost leent zich hier perfect voor.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens. Er zijn diverse kramen waar eten en drinken te koop is. Lokale ondernemers en horeca steunen het initiatief. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven op een groot luchtkussen en is er muziek. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis. Het evenement begint om 10.00u en duurt tot ongeveer 18.00u. Kinderen die wat willen verkopen, mogen al vanaf 8.00u hun kleedje klaarleggen.

De organisatie verbindt aan elke editie van een vrijmarkt een goed doel. Dit jaar staat is het doel om genoeg geld op te halen om in de Componistenbuurt een AED op te hangen. Er wordt een actie opgezet om voor de aanschaf, installatie en training van buurtbewoners voldoende geld op te halen.

Voor wie
Kinderen, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Mozart Buurtvereniging
Mozart Buurtvereniging heeft nog niets over zichzelf geschreven.