Luistertafel Sensoor in Week tegen Eenzaamheid

De Luisterlijn

Details

Donderdag 22 september 2016 van 10:00 tot 14:00 uur
Afgelopen
van Slichtenhorststraat 1
Nijmegen, Nederland

Aan tafel met Sensoor in Bibliotheek Mariënburg Nijmegen

Op 22 september organiseert Sensoor opnieuw een bijzondere luistertafel in het kader van de Langste Eettafel van Nederland. In de bibliotheek Mariënburg is tussen 10.00 – 14.00 uur iedereen welkom voor een goed gesprek onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers. De Langste Eettafel van Nederland is een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid die loopt van 22 september t/m 1 oktober 2016. Het is een initiatief van de Coalitie Erbij, hét nationale samenwerkingsverband rond eenzaamheid, waar Sensoor kernlid van is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt.

Week tegen Eenzaamheid

Coalitie Erbij zet zich het hele jaar in voor de strijd tegen eenzaamheid en organiseert nu voor het zevende achtereenvolgende jaar de Week tegen Eenzaamheid. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit grote maatschappelijke probleem. Thema van de Week tegen Eenzaamheid is dit jaar: 'Kom erbij!'.

Voor meer info zie www.sensoor.nl of www.samentegeneenzaamheid.nl

Over de organisator

De Luisterlijn
In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor m...... Lees meer