Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Luistertafel Sensoor in Week tegen Eenzaamheid


  • donderdag 22 september 2016
  • Tussen 10:00 en 14:00
  • van Slichtenhorststraat 1, Nijmegen, Nederland

Aan tafel met Sensoor in Bibliotheek Mariënburg Nijmegen

Op 22 september organiseert Sensoor opnieuw een bijzondere luistertafel in het kader van de Langste Eettafel van Nederland. In de bibliotheek Mariënburg is tussen 10.00 – 14.00 uur iedereen welkom voor een goed gesprek onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers. De Langste Eettafel van Nederland is een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid die loopt van 22 september t/m 1 oktober 2016. Het is een initiatief van de Coalitie Erbij, hét nationale samenwerkingsverband rond eenzaamheid, waar Sensoor kernlid van is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt.

Week tegen Eenzaamheid

Coalitie Erbij zet zich het hele jaar in voor de strijd tegen eenzaamheid en organiseert nu voor het zevende achtereenvolgende jaar de Week tegen Eenzaamheid. In de Week tegen Eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor dit grote maatschappelijke probleem. Thema van de Week tegen Eenzaamheid is dit jaar: 'Kom erbij!'.

Voor meer info zie www.sensoor.nl of www.samentegeneenzaamheid.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.