Ideeënworkshop Buurtmoestuinen Oo(g)st

Moestuinen Oo(g)st

Details

Woensdag 5 juli 2017 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Prins Hendrikstraat 7, Nijmegen

Op woensdagavond 5 juli is er een ideeënworkshop voor en door initiatiefnemers, vrijwilligers en bewoners die graag actief zijn met moestuinen en stadslandbouw. De workshop vindt plaats in STIP Oost aan de Elzenstraat 4 van 19.30 tot 21.00. Inlopen kan vanaf 19.20.

Waarom een ideeworkshop? Er zijn diverse lopende en startende initiatieven rondom buurtmoestuinen. Zij zien mogelijkheden om een aanvraag in te dienen voor de Provinciale leefbaarheidssubsidie. Zo willen zij het mogelijk maken dat er gezamenlijk evenementen en activiteiten rondom de moestuinen plaats gaan vinden de komende twee jaar en daarna. Denk daarbij aan een terugkerende oogstmarkt, een mobiele winterkasmoestuin of als wijk aanhaken bij het feit dat Nijmegen in 2018 Green Capital is. Wellicht heeft u ook een goed idee dat mensen met elkaar verbindt door moestuinieren. Graag horen wij deze ideeën aan het begin van de workshop om vervolgens in de tweede helft van de workshop vast te stellen waar het meeste draagvlak voor is, welke ideeën in de aanvraag komen en wie daar aan meedoen.

Iedereen is welkom op deze avond om een actieve bijdrage te leveren. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie om in beeld te hebben wat de opkomst ongeveer wordt. Dit kunt u doen door te mailen naar of te bellen met STIP Oost. Wij hopen u te zien op 5 juli!

Over de organisator

Moestuinen Oo(g)st
In deze groep staan alle initiatieven die vanuit de verschillende moestuinen in Nijmegen Oost worden opgezet. Ook interesse om mee te doe...... Lees meer