Verkoop Expositie - Going On

Details

Zondag 1 oktober 2017 van 13:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Krayenhofflaan
Nijmegen, Nederland

Going On
Vanaf begin van dit jaar ( 2017) heb ik mij toegelegd op het afmaken van de nog niet voltooide beelden van Peter Jansen (1956-2011). 

De al eerder in brons gegoten ruwe beelden zijn nu gladgeslepen en voorzien van prachtige nieuwe patina’s, bij bronsgieterij Atelier 80. De houten beelden heb ik, waar nodig, in elkaar gezet, geschuurd, op sokkels geplaatst en vanuit eigen ideeën beschilderd.

De ontwerpen van Peter zijn gebaseerd op de menselijke beweging in tijd en ruimte. De constructieve berekeningen die hij hiervoor maakte en de nauwkeurigheid waarmee hij deze beelden uit hout heeft gezaagd, om ze als een perfecte puzzel in elkaar te laten passen, zijn bijna onvoorstelbaar.

Zijn oneindige doorzettingsvermogen heeft uiteindelijk geleid tot het verwezenlijken van zijn droom, de driedimensionaal geprinte Human Motion beelden, waarmee hij zijn tijd ver vooruit was.

Al zijn werken, beelden en schilderijen, vormen samen een prachtige verkoop-tentoonstelling met verrassende kleurelementen, nieuwe patina’s en nog niet eerder vertoonde filmpjes van zijn hand. Het werk zal aantrekkelijk geprijsd zijn.

www.peterjansen-art.com      www.humanmotions.com

Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 132, Nijmegen


Denny Baggen

06-22384500 www.dennybaggen.nl


Over de organisator

Denny Baggen
Denny heeft nog niets over zichzelf geschreven.