Jubileumconcert Kamerkoor Kalliope

Details

Zondag 5 november 2017 van 14:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Oude Kleefsebaan 123
Berg en Dal, Nederland

Kamerkoor Kalliope bestaat 25 jaar. Het Berg en Dalse koor viert het jubileum met het concert Deja Vu. Kalliope nodigt iedereen uit Berg en Dal en wijde omgeving uit om er bij te zijn. Het concert is op zondag 5 november, om 14.30 uur, in de kerk van Berg en Dal.

Het wordt een feestelijk concert, waarbij het koor veel bekenden hoopt te zien, om samen te proosten op 25 jaar Kalliope. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om herinneringen op te halen met een drankje in de hand.

Deja Vu: op het programma staan bekende werken uit 25 jaar repertoire. De beginjaren komen voorbij, met jongerenkoorrepertoire, passend bij een jong, beginnend koor. Langzaam namen de kwaliteiten toe en werden de stukken ingewikkelder. Er kwamen arrangementen speciaal voor Kalliope geschreven, liederen die Kalliope-klassiekers zouden worden. Musical stond (en staat) op het programma, een cd werd opgenomen. Daarna kwamen langzaam de grote bekende werken aan bod, van Rachmaninov, Faure, Mozart. En zo vormt Deja Vu een dwarsdoorsnede van 25 jaar koorgeschiedenis.

In 25 jaar zijn veel zangers lid geweest van het koor. Inmiddels is er een kern die al jaren met plezier samen zingt. Twee leden waren er bij vanaf de oprichting in 1992: Caroline Janssen en Heleen Graat. Het plezier, zowel in het zingen als met elkaar, heeft altijd voorop gestaan bij Kalliope. We nodigen iedereen met plezier uit om het jubileum mee te vieren.

Zondag 5 november, 14.30 uur, Oude Kleefsebaan 123 te Berg en Dal.

Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website, www.koorkalliope.nl.

Over de organisator

Kamerkoor Kalliope
Kamerkoor, 8 sopranen, 8 alten, 8 tenoren, 8 bassen. Repetities op woensdagavond in Beek.... Lees meer