Details

Zaterdag 12 januari 2019 van 13:00 tot 16:30 uur
Afgelopen
Kwakkenbergweg 150
6571 GA Berg en Dal, Nederland

Zaterdag 12 januari 2019 organiseert COC Regio Nijmegen in samenwerking met Spectrum een Regenboogactiviteitenmarkt. Wij willen via de Regenboogactiviteitenmarkt zichtbaar maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving voor mensen uit de Regenbooggemeenschap (LHBTI+) en we willen de organisatie van activiteiten voor deze doelgroep stimuleren.

COC Regio Nijmegen biedt alle (Regenboog)organisaties, groepen, verenigingen en individuen een tafel waarop zij zichzelf en hun idee kunnen presenteren.

Onze gastvrouw Marja van Katendrecht zal zowel de organisaties, groepen, verenigingen en gasten welkom heten en op haar eigen unieke wijze een rol op de middag vervullen. https://marjavankatendrecht.nl

Er zullen gedurende de middag hapjes zijn. Drankjes zijn op eigen kosten. Na afloop is er gelegenheid om op eigen kosten te eten bij Huiskamerrestaurant Babylon, je dient je hiervoor zelf aan te melden .

Voor vragen/opmerkingen of ander contact mag je altijd mailen naar

Over de organisator

COC Regio Nijmegen
COC Regio Nijmegen stelt zich de bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transg...... Lees meer