schrijfworkshop voor volwassen en kids vanaf 15 jaar

Details

Zaterdag 2 maart 2019 van 15:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Van 't Santstraat 1
Nijmegen, Nederland

Boek een kamer in de Zin Inn – een hotel vol verhalen

In de voorjaarsvakantie, van 2 tot en met 10 maart, kun je op ontdekkingstocht in de Zin Inn, een hotel vol verhalen. De Zin Inn is niet zo groot, er is maar één kamer. Maar die kamer is speciaal gemaakt voor jou. Je ontmoet andere hotelgasten en je vindt verstopte ideeën voor een onvergetelijk verblijf. Volwassenen (en/of met kids vanaf 15 jaar) krijgen inspirerende schrijfopdrachten. Zin in? Boek dan een kamer in de Zin Inn, van ’t Santstraat 1 in Nijmegen. 

Zin Inn – een hotel vol verhalen voor volwassenen

Om de zinnen te prikkelen tijdens de voorjaarsvakantie, heeft Emonszaak een bijzondere schrijfworkshop ontwikkeld voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar: Zin Inn. In dit hotel vol verhalen boek je een kamer waar je je ogen uitkijkt en ontdekkingen doet over de andere hotelgasten. Nadat je de kamer hebt verlaten, ga je aan de slag met een aantal schrijfopdrachten en kom je tot een verhaal, een gedicht, een hotelkamerscène. De kamer boek je in je eentje, met zijn tweeën of met een groep. Terwijl anderen de hotelkamer bezoeken, wacht jij op jouw beurt in de lobby onder het genot van geweldige schrijfopdrachten.

Zin Inn voor volwassenen is van zaterdag 2 maart tot en met zondag 10 maart 2019 dagelijks te boeken vanaf 15.00 uur, ook ‘s avonds. Voor exacte tijden kijk op www.emonszaak.nl. Locatie: Emonszaak, Van’t Santstraat 1 in Nijmegen. Kosten: EUR 25. Aanmelden kan via .

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Manon Emons
Manon heeft nog niets over zichzelf geschreven.