Beeldentuin, Expositie en Kunstmarkt Berg en Dalseweg 295

Tegelwijs Mozaïekatelier

Details

Zondag 7 april 2019 van 12:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Berg en Dalseweg 295
Nijmegen, Nederland

Beeldentuin, Expositie en Kunstmarkt 

Za. 6 & zo. 7 April 2019

Berg en Dalseweg 295, ‘De Oude School’.

 Naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar, organiseren de creatieve ateliers van de Berg en Dalseweg 295 in het eerste weekend van april 2019 weer een Beeldentuin en Expositie. Uiteraard zijn er weer diverse gastkunstenaars uit Nijmegen(-oost) en omgeving uitgenodigd om mee te doen. Ook dit jaar is er weer een ontzettend leuke mix van verschillende beeldende kunstvormen en kunstenaars tot stand gekomen. 

Bovendien is er nu ook een Kunstmarkt en zijn er kunstdemonstraties. Maak op een ontspannen manier kennis met alle kunstenaars en hun diverse werk. Het wordt een weekend vol kunst, muziek, hapje, drankje, creativiteit, gezelligheid en inspiratie. 

De gastkunstenaars zijn Sil Boesten (Beelden in hardsteen), Hanneke van Broekhoven (Beelden van textiel en staal), Stijn Coetsier (Geometrische sculpturen), Marc Deeleman (Beelden van Cortenstaal), Annie van Gemert (Fotografie), Frans Kerkhoff (Shaped Canvas), Riet Kersten (Gemengde technieken), Jacinta Kogelman ( Kleurenreis ), Marieke Noort (Zeefdrukken), Alda Poulussen (Beeld en textiel), Paul Scheerder ( Lichtobjecten ), Syl Tuerlings (Weldart), Tanfana's Twinflame (sieraden van gerecycled materiaal) en Tonny Volmeijer (textielkunstenaar).

De muziek wordt op zaterdag verzorgd door singer-songwriter Clemens Thonen en op zondag door Kees Rietveld, gitaar, afgewisseld door Hans Titulaer en Roger Daemen, accordeon, gitaar en zang. 

Open Ateliers van I am Recycled (duurzame interieurspullen), en van de organiserende ateliers van Wil van Lamoen (Olieverfschilderijen en Collagetechniek), Hans de Raad (Reliëfs van Hout en Brons), Femke Peters en Freek Janssen, Zaag Meubelwerk en Sophie de Haan, Tegelwijs Mozaïekatelier.

Wees welkom zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 12.00 u en 17.00u op de Berg en Dalseweg 295 in Nijmegen-oost. 

Graag tot dan! 

Meer info: www.wilvanlamoen.nl


#Beeldentuin#Expositie#Kunstkoopmarkt#OpenAteliers#kunstdemonstraties#muziek#hapje#drankje#gezellig#creatief# inspiratie.

PROGRAMMA

Zowel zaterdagmiddag 6 april als zondagmiddag 7 april werken enkele kunstenaars, tussen de boeiende gesprekken met bezoekers door, aan een stukje van hun werk!
Tussen 14.30 u en 16.30 u. (za en zo) kunnen degenen die zin hebben in het atelier van Tegelwijs/ Sophie de Haan meewerken aan een 3d-mozaïekproject (beeld) van gesneuveld bontgekleurd serviesgoed. Neem gerust je eigen gesneuvelde bontgekleurde serviesgoed mee als je daar op een ludieke manier van af wilt!

Verder: kunstmarkt in de aula, expositie door het hele gebouw, open ateliers, beeldentuin boven in de achtertuin en beneden in de voortuin, muziek, koffie, thee en fris in de aula beneden en boven in het atelier van Zaag/Tegelwijs.

We hebben er heel veel zin in!

Uiteraard ook namens de gastkunstenaars:
Sil Boesten, Hanneke van Broekhoven, Stijn Coetsier, Marc Deeleman, Annie van Gemert, Frans Kerkhoff, Riet Kersten, Jacinta Kogelman, Marieke Noort, Alda Poulussen, Paul Scheerder, Syl Tuerlings, Tanfana's Twinflame en Tonny Volmeijer.

Ook namens de muzikanten: op zaterdag 14.00 u singer-songwriter Clemens Thonen en op zondag 13.00 -15. 00 u Kees Rietveld (gitaar) en om 15.00 u Hans Titulair (accordeon) & Roger Daemen (gitaar).
En namens het atelier van I am Recycled, duurzame interieurproducten,

Tot zaterdag of zondag!
Wil van Lamoen, Hans de Raad, Femke Peters-Janssen, Freek Janssen van Zaag Meubelwerk en Sophie de Haan van Tegelwijs Mozaïekatelier,

Ateliers Berg en Dalseweg 295, Nijmegen-oost

www.wilvanlamoen.nl


Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Eten / drinken, Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement / feest / markt, Tentoonstelling, Voorstelling / optreden

Over de organisator

Tegelwijs Mozaïekatelier
Tegelwijs mozaïekatelier van Sophie de Haan: Beeldende en toegepaste mozaïek. Opdrachten en dagworkshops incl. lunch.Tegelwijs mozaïekate...... Lees meer