Kom vrijdag 4 oktober naar het 10-jarige jubileum van Open Coffee Nijmegen

Open Coffee Nijmegen

Details

Vrijdag 4 oktober 2019 van 08:30 tot 10:30 uur
Afgelopen
Castellastraat 29
Nijmegen, Nederland

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het 10-jarige jubileum. Mocht je de vorige bijeenkomsten gemist hebben: de experts van de afgelopen maanden zijn uitgenodigd om jou te helpen met jouw brandende vragen.

Wie komen er nog meer naar het 10-jarige jubileum?

Onder de genodigden – naast alle experts van dit jaar – ook de organisatoren van andere Open Coffees (Beuningen, Wijchen), StartUp, Business Netwerk Betuwe, de directeur van het Bakkerscafé, de media (o.a. RN7, de Gelderlander, de Brug). Bovendien komt burgemeester Hubert Bruls naar deze feestelijke bijeenkomst.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen brengt inspirerende ondernemers, ZZP-ers, MKB-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen bij elkaar onder het genot van een kopje koffie (of thee). De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

De organisatoren van de themabijeenkomsten zijn Peter Martin van db8, Marloes van der Kemp van het Nijmeegse Lopertje en Maureen Bol van tekstbureau Formule M.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal. Betaald parkeren in de wijk of gratis over de Graafsebrug aan de overkant van het spoor.

NB: Open Coffee is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen alleen met pinpas.

  • Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
  • LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
  • Twitter: https://twitter.com/ocnijmegen
  • Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Open Coffee Nijmegen
Open Coffee Nijmegen is op de 1e vrijdag van de maand en wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio ...... Lees meer