wandelen en bijpraten met wijkgenoten ook in deze tijd

Werkgroep Ontmoeten in Oost

Details
Dinsdag 3 november 2020 tussen 10:00 en 12:50
Afgelopen
Elzenstraat 4, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 1de dinsdag tot en met 5 november 2020

Elke  eerste dinsdag van de maand om 10.00 uur wandelen zes tot tien mensen vanaf Stip Oost aan Elzenstraat 4 om elkaar te ontmoeten (Annemieke, Bart, Elly, Henk, Henriette, Irna, Jan, Jelly, Jose, Marja, Marij, Marieta, Nathalie, Piet, Tiny en anderen) en een stuk omgeving of Nijmegen te leren kennen.

Standaard nemen we eerst een bus om aan de andere kant of buiten de stad uit te komen (naar station, CWZ ziekenhuis, Berg en Dal, Groesbeek, Hatert, Ooijpolder of Wolfskuil). Van daaruit wandelen we dan in 2 tot 2,5 uur door bos, park en wijk rustig (ca 5 km per uur) met af en toe een verhaaltje terug naar Elzenstraat 4

Omdat we in maart te maken kregen met Coronamaatregelen kwamen de gebruikelijke lopers begin april niet wandelen.  Vanaf de 1e dinsdag in mei kwamen er tegen 10 uur altijd 4 en soms meer enthousiaste wandelaars en gingen we met de nodige afstand wandelen. Als er meer mensen komen gaan vormen we een tweede groepje die  50 meter achter het eerste groepje kan gaan wandelen. Je ontmoet in elk geval een paar andere wandelaars. Altijd gezellig, welkom ! 

De 1e dinsdag van september liepen we vanaf de Hezelpoort zuidwest waarts parallel aan het spoor, langs een heleboel verrassende plektjes (spoorkuil aan Tollenstraat en Spoor- vlinderpark aan Groenewoudseweg,) richting Heyendaal en de Elzenstraat. 

Ook in deze tijd blijven een aantal wandelaars met de nodige afstand wandelen. Elke eerste dinsdag vertrekken ze om 10.00 vanaf Elzenstraat 4. We nemen dan meestal een bus en wandelen dan vanaf  een plek  om daar tegen 13 uur terug te zijn . Ook in december en ook in het nieuwe jaar. 

Namens enthousiaste maar voorzichtige wandelaars ...  groet  henk 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement, feest, markt, Actie, opruimen etc
Over de organisator
Werkgroep Ontmoeten in Oost
De Werkgroep Ontmoeten in Oost is onlosmakelijk verbonden aan Stip Oost. Naast Informatie & Advies is ook Ontmoeten & Verbinden een kernt...... Lees meer