Dagelijkse oase voor jezelf: adventsretraite

Details

Zaterdag 14 december 2019 van 10:00 tot 11:15 uur
Afgelopen
Professor Regoutstraat 23
6524 RZ Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 21 december 2019

Voor een tientje een kleine maand op vakantie


Tegenwicht

Wil jij dat ook? Ja, het kan echt! Juist in de drukke decembermaand krijg je elke dag van jezelf en van Annet van Zin in mijn Leven een vakantiemoment. Een kwartiertje of half uur vrije ruimte met een verrassende werking! Juist in deze donkerste weken van het jaar kan je zo’n behoefte hebben aan rust, licht en inspiratie. Wie is er niet op zoek naar zin, liefde en een goed tegenwicht tegen persoonlijke en wereldproblemen die steeds maar weer opduiken?


Inspiratie

Je hoeft er niet gelovig voor te zijn om mee te doen met deze adventsretraite*) ‘Geraakt door de Hemel’. Voor iedereen zitten er wel iets bij! Mooie en inspirerende dingen: boeiende (Bijbel)verhalen met thema’s die je gewoon in het leven van alle dag tegenkomt, stukjes muziek of video op internet, gedichten, foto’s en daarbij een kort prettig leesstukje met een paar vragen. Vragen die je helpen om aandachtig bij jezelf stil te staan en geïnspireerd door te raken.


Een dagelijkse oase

Elke dag zo’n moment voor jezelf: het werkt echt! Het kan werken als een oase in een drukke dag of een eilandje van rust als problemen je hoofd in beslag nemen. Een gevoel van even ‘vakantie’, even leeg zijn, niets moeten. Met focus op wat waardevol voor jou is in jouw leven, er naar kijken en zo een moment tot rust komen. Dat maakt de rest van de dag echt rustiger. Het wordt gemakkelijker om keuzes te maken en zelf aandacht te hebben voor de kleine dingen die er zó toe doen.


Aanmelden of meer informatie?
Je kunt meedoen met de dagelijkse digitale retraite met of zonder e-mailbegeleiding of ook meedoen met een uitwisselingsgroep op 4 zaterdagochtenden. Daaraan kunnen  een beperkt aantal deelnemers aan meedoen. Kijk voor meer informatie op www.zininmijnleven.nl/inspiratie/retraite


*) Vanaf 1 december zitten we in de Advent, de vier weken voorbereidingstijd voor kerst. 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Religie / spiritueel
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Annet Hogenbirk
Annet heeft nog niets over zichzelf geschreven.