Details

Zondag 1 maart 2020 van 17:00 tot 18:30 uur
Afgelopen
Prins Hendrikstraat 7, Nijmegen

Art-tics is een kunstproject en een werkplek voor en door mensen met een psychiatrische achtergrond. Het project is een onderdeel van RIBW Nijmegen & Rivierenland.

Het bestaat uit:  Kunstuitleen, kunstverkoop, een Atelier en een Leer-/werkproject

Klanten, zowel particulieren als bedrijven, kunnen bij Art-tics terecht voor het huren of kopen van kleurrijke en gevarieerde kunst.

Het Atelier
De ateliers bieden kunstenaars letterlijk en figuurlijk de ruimte. Ruimte voor hun expressie en ontwikkeling op technisch en artistiek gebied. Er wordt zowel zelfstandig als met begeleiding gewerkt.
In de avonduren en weekenden kunnen derden de atelierruimtes huren voor eigen activiteiten.

Cursusaanbod
De cursussen ondersteunen de ontwikkeling van de kunstenaar. Er worden zoveel mogelijk verschillende technieken aangeboden. Het aanbod bestaat o.a. uit: Schilderen, Ruimtelijk vormgeven, Grafiek, Sieraden en Workshops met bekende kunstenaars uit Nijmegen en omstreken.

De cursisten exposeerden eerder in 2017 aan de Elzenstraat4 

Deze groepsexpositie, bestaande uit olie en- acrylverf schilderijen, is een staalkaart van de kwaliteit en veelzij­digheid van de kunstenaars. Het over­grote deel is kleurrijk en figuratief.

Méér te zien op www.kunstinjehuis.nl. Dat is de web­site van onze  kunst­uitleen: goed werk tegen een schap­pelijke prijs. Naast lenen, voor 6 euro per maand, kunt u ook kopen. 

Nieuwsgierig geworden?  Kom zondag 1 maart 17 uur naar  Elzenstraat4. of op een van de openingstijden Stip Oost Ma t/m do 13-17 plus wo- ochtend of bij spreekuren van de rechtswinkel op ma en wo avond 19-20 

Ook exposeren in Stip Oost of iemand voordragen? Dat kan ! Mail of bel John 06 33310574  

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Kunst / cultuur, Ontmoeten
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Exposities Ark van Oost voorheen StipOost
Henk Horstink en Rinus van der Schans zoeken en vinden elke maand een kunstenaar of groep uit de wijk oost die wil exposeren. Het is gra...... Lees meer