Open Coffee Nijmegen: Wie Schrijft die Blijft

Open Coffee Nijmegen

Details

Vrijdag 7 februari 2020 van 09:00 tot 10:30 uur
Afgelopen
Castellastraat 29
Nijmegen, Nederland

Vrijdag 7 februari heten wij bij Open Coffee Nijmegen ondernemers welkom op onze themabijeenkomst “Wie schrijft die blijft!”.

  • Wat? Open Coffee Nijmegen
  • Thema? Schrijven
  • Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
  • Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
  • Parkeren? Het is betaald parkeren bij het Bakkerscafé. Wil je goedkoper of gratis parkeren, kijk dan aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.
  • Wanneer? Vrijdag 7 februari 2020
  • Hoe laat? Van 9 tot 10.30 uur 

Deze maandelijkse netwerkbijeenkomst staat in het teken van het thema Schrijven. Dus, wil je meer weten over schrijven, bloggen, storytelling, copywriting (= reclame schrijven) of over het schrijven van boeken? Of wil je alleen maar netwerken, sparren, koffie leuten of zaken doen? Dat kan allemaal tijdens deze bijeenkomst.

Schrijven?

Een bedrijf kan tegenwoordig niet zonder schriftelijke communicatie. Denk aan e-mails, offertes, webteksten, blog posts, copywriting, berichten op social media et cetera. Schrijven hoort bij een moderne bedrijfsvoering. Wat ook goed werkt voor je bedrijf is een boek over een thema in jouw vakgebied of een handleiding voor een systeem of product dat je verkoopt.

 Heb jij vragen over tekstschrijven? Bijvoorbeeld:

  • Hoe breng je effectief jouw boodschap over? 
  • Waar moet je op letten met jouw teksten? 

We hebben een breed scala aan schrijvers uitgenodigd die jullie hierover willen adviseren. zij pitchen kort om te laten horen op welk gebied zij gespecialiseerd zijn. En jij spreekt ze aan tijdens het netwerken. 

Wie zijn de experts?

De schrijvers die zich beschikbaar hebben gesteld om al jullie vragen te beantwoorden zijn: 

  1. Kinderboekenschrijver Marc ter Horst van “De oma van de oma van mijn oma” en “Palmen op de Noordpool”.
  2. 2.    Tefke van Dijk van de Schrijfzolder. Bekend van de boodschappenbriefjes voor Volkskrant Magazine en de jaarlijkse verkiezing van de slechtste slogan.
  3. 3.    Nellie van der Moolen-Cuijpers, zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver voor magazines.
  4. Maureen Bol, tekstschrijver van tekstbureau Formule M, gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en in storytelling (het vertellen van bedrijfsverhalen).

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen brengt ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar. De inspirerende netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie organiseren we al sinds 2009 in Het Bakkerscafé. Op vrijdag 4 oktober 2019 vierden wij ons tienjarig bestaan in gezelschap van burgemeester Hubert Bruls en wethouder Monique van Esselbrugge.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen met de pinpas.

  • Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
  • LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
  • Twitter: https://twitter.com/ocnijmegen
    Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/
  • e-mail:

Meer informatie over de themabijeenkomst vind je hier: https://www.opencoffeenijmegen.nl/component/db8coffee/theme/14 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Open Coffee Nijmegen
Open Coffee Nijmegen is op de 1e vrijdag van de maand en wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio ...... Lees meer