Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Hier gaat je hart sneller van kloppen!


  • vrijdag 14 februari 2020
  • Tussen 08:30 en 12:00
  • Archipelstraat 27-29, Nijmegen, Nederland
  • Voor wie: Volwassenen, Senioren, Alleen vrouwen
  • Waarover: Buurt en leefbaarheid, Gezondheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Sport / bewegen / spel
  • Wat: Workshop, cursus

Misschien loop je al langer met het idee om een keer een proefles bij hart for her te plannen, maar is het er nog niet van gekomen. hart for her houdt van alle vrouwen en daarom ben je op Valentijnsdag van harte welkom!

Op Valentijnsdag kun je vrijblijvend binnenlopen en direct mee gaan trainen in ons circuit speciaal voor vrouwen. Natuurlijk leggen we je uit hoe het bij ons werkt en begeleiden we je tijdens de training. Kun je meteen sfeer proeven en voelen wat het voor je doet en wat je er van vindt.

Bij hart for her sporten inmiddels 175 vrouwen met veel plezier. Ons jongste lid is 30 jaar en ons oudste lid is 87 jaar! Dus of je nu oud, jong, dik, dun, gewoon, lang of kort bent, bij hart for her ben je lekker jezelf.

We zouden het enorm leuk vinden als je komt! Je hoeft je niet van te voren aan te melden, wij laten ons op Valentijnsdag graag verrassen.  

Adres van hart for her Nijmegen: 

Archipelstraat 27-29 (om de hoek bij het OBG en in het rijtje van bakkerij Kraaijenest)

💖🌹

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.