Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Rondleiding Rivierpark Nijmegen


  • zaterdag 22 februari 2020
  • Tussen 10:30 en 12:30
  • Waalkade 83, Nijmegen, Nederland
  • Elke 2 weken op zaterdag tot en met 5 april 2020
  • Voor wie: Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren, Alleen mannen, Alleen vrouwen
  • Waarover: Veiligheid
  • Wat: Workshop, cursus

In de Waal tussen de historische binnenstad en het nieuwe stadsdeel Nijmegen-Noord ligt sinds april 2016 een langgerekt stadseiland Veur Lent. Het eiland vormt samen met de nevengeul Spiegelwaal een uniek rivierpark, bedoeld om Nijmegen te beschermen tegen hoog water. 

Wil jij meer te weten komen van alle plannen vooraf en de werkzaamheden die erbij hoorden om het eiland te maken? Wij vertellen het je graag!

Praktische informatie

De rondleidingen zijn van 10.30 tot 12.30 uur op de volgende zaterdagen: 22 februari, 7 maart, 21 maart en 4 april. Het startpunt is het entreegebouw van De Bastei aan de Lange Baan 4 in Nijmegen. Aanmelding vooraf is vereist via de website van De Bastei: debastei.nl/rivierpark. De inschrijving sluit op de vrijdag voorafgaand aan de rondleiding om 12.00 uur. Trek geschikt schoeisel aan, want het is een wandeling.

Kosten

Deelname kost € 9,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen. Museumkaart en overige kortingen zijn niet van toepassing. Vrienden van De Bastei betalen € 6,-. Op vertoon van je ticket kun je na afloop het museum bezoeken.

De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 - 3297070. Voor meer informatie: www.debastei.nl.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.