Rondleiding Rivierpark Nijmegen

De Bastei

Details

Zaterdag 4 april 2020 van 10:30 tot 12:30 uur
Afgelopen
Waalkade 83
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op zaterdag tot en met 5 april 2020

In de Waal tussen de historische binnenstad en het nieuwe stadsdeel Nijmegen-Noord ligt sinds april 2016 een langgerekt stadseiland Veur Lent. Het eiland vormt samen met de nevengeul Spiegelwaal een uniek rivierpark, bedoeld om Nijmegen te beschermen tegen hoog water. 

Wil jij meer te weten komen van alle plannen vooraf en de werkzaamheden die erbij hoorden om het eiland te maken? Wij vertellen het je graag!

Praktische informatie

De rondleidingen zijn van 10.30 tot 12.30 uur op de volgende zaterdagen: 22 februari, 7 maart, 21 maart en 4 april. Het startpunt is het entreegebouw van De Bastei aan de Lange Baan 4 in Nijmegen. Aanmelding vooraf is vereist via de website van De Bastei: debastei.nl/rivierpark. De inschrijving sluit op de vrijdag voorafgaand aan de rondleiding om 12.00 uur. Trek geschikt schoeisel aan, want het is een wandeling.

Kosten

Deelname kost € 9,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen. Museumkaart en overige kortingen zijn niet van toepassing. Vrienden van De Bastei betalen € 6,-. Op vertoon van je ticket kun je na afloop het museum bezoeken.

De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 - 3297070. Voor meer informatie: www.debastei.nl.

Voor wie
Alleen mannen, Alleen vrouwen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Veiligheid
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

De Bastei
De Bastei vertelt het verhaal van de rivier. Duik het museum in en ga op reis door verleden, heden en toekomst. Hier, aan de Waal en in ...... Lees meer