Je bent (al) mooi - Inspirerende Ontmoeting

Details

Zaterdag 19 september 2020 van 10:00 tot 11:45 uur
Afgelopen
Professor Cornelissenstraat 306
Nijmegen, Nederland

Doorbreek de afstand tot jezelf én de ander – corona is al erg genoeg!

Je bent (al) mooi! – twee Inspirerende Ontmoetingen op 19 september en 24 oktober. Je hoeft elkaar niet te kennen om elkaar te ontmoeten rondom het thema ‘Je bent (al) mooi!’ . Dit thema zul je niet zo gauw bespreken met je familie of vrienden. Maar juist bij de Inspirerende Ontmoetingen kun je open zijn en je veilig voelen. 

Op adem komen

In het wijkgebouw van de DoRe-Kerk aan de Prof. Cornelissenstraat 306 huurt Annet Hogenbirk van Zin in mijn Leven een ruime zaal waar max. 9 deelnemers welkom zijn (alles volgens RIVM-normen). De bijeenkomsten zijn voor mensen die meer voldoening uit hun leven willen halen en tijd willen nemen om even stil te staan en op adem te komen. Het ontmoeten van jezelf én van de ander werkt daaraan zeker mee. Op 19 september staat ‘Mooi van buiten’ centraal, op 24 oktober verkennen we ‘Mooi van binnen’. De Ontmoetingen zijn van 10.00-11.45 uur en kosten € 25,- per keer. Het is aan te bevelen aan beide Ontmoetingen deel te nemen. Annet Hogenbirk, zingevingscoach en geestelijk begeleider is de begeleider.

Aandacht, respect én feedback

Wat je kunt verwachten van deze Inspirerende Ontmoetingen, is dat je meer waardering krijgt voor wie je van binnen en van buiten bent. Je wordt geïnspireerd om daarmee in je alledaagse leven echt iets te doen op een manier die bij jou past. Muziek, een korte uitnodigende schrijfmeditatie, aandachtige en respectvolle uitwisseling en verhelderende feedback maken deze ontmoetingen heel waardevol.  En je leert nieuwe mensen kennen die op veilige afstand blijven (1,5 meter) en toch ook prettig dichtbij zijn in het uitwisselen van wat je bij jezelf en in je dagelijks leven tegenkomt. Juist daardoor krijg je meer zicht op jezelf en waardering voor je eigen schoonheid. Want: mooi zijn we allemaal – als we onszelf zijn!

Meer informatie: www.zininmijnleven.nl/ontmoeting/je-bent-al-mooi/ of via



Voor wie
Volwassenen
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Gezondheid, Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst, Workshop / cursus

Over de organisator

Annet Hogenbirk
Creatieve inspirator met diepgang kun je me noemen. Ik coach mensen om zichzelf te zijn. Samen werken aan een liefdevolle samenleving is mijn slogan. Kijk op www.zininmijnleven.nl... Lees meer