Details

Zondag 20 september 2020 van 11:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Keizer Karelplein 33, Nijmegen

Geniet corona proof op koopzondag 20 september van de vierde editie van het Zeldzaam Mooi Evenement in het unieke en bijzondere Valkhofpark in Nijmegen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het evenement kun je genieten van muziek en een bezoekje brengen aan de Zeldzaam Mooi Markt. Op de wel heel bijzondere markt vind je echt die ene unica. Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, ambachtelijke lekkernijen, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met een aantal bijzondere kinderactiviteiten. Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal wel heel bijzondere en originele foodtrucks.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Wil je deelnemen? Schrijf je online in https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

COVID-19 maatregelen
Volg de pijlen voor éénrichtingsverkeer.
Neem afstand en houd 1,5 meter afstand.
Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam.
Betaal zo veel mogelijk met een bankpas.
Vermijd handcontact.
Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Voor wie
Alleen mannen, Alleen vrouwen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Zeldzaam Mooi
Zeldzaam Mooi organiseert verschillende gratis toegankelijke evenementen, markten en festivals met respect voor natuur, cultuur en mens o...... Lees meer