Workshops dot-painten voor HSPers (hoogsensitieve personen)

Details

Dinsdag 15 september 2020 van 19:45 tot 21:45 uur
Afgelopen
Wijkvereniging Wijchen-Noord
Roerdompstraat, Wijchen, Nederland

Ben jij hoogsensitief en ook graag creatief bezig? Zin in een momentje voor jezelf? Even je hoofd leegmaken? Dan is de workshop Dot-painten voor HSPers een aanrader!

We gaan een (gipsen) steen dot-painten en maken daarbij gebruik van geurfrequenties, remedies en/of edelsteentjes. Samen met andere HSPers, gelijkgestemden.

Het idee is om een steen te maken met als doel kracht, ontspanning en/of bescherming van je energie (aura).

Je gaat werken met een door jou gekozen energetische frequentie. Je kunt kiezen uit reiniging, bescherming van jouw energie, aarden en/of eigenliefde (combinatie mag ook).

Daarnaast is dot-painten heerlijk meditatief. Lekker creatief bezig zijn, je koppie even leeg maken en door het maken van een mandala kan dit alles rustgevend werken.

Voor mij, als HSPer is dit in ieder geval wel het geval

We beginnen de avond met een meditatie. Daarna ga ik je de techniek van het dot-painten uitleggen en gaan we dit oefenen. Dan gaan we op de gipsen steen aan de slag. De geurfrequenties, remedies en/of edelstenen worden hierin/hierbij gebruikt.

Kosten van deze avond: 30 euro. Dit is incl alle materialen, uitleg van de techniek van het dot-painten, de geurfrequenties/remedies/edelstenen die gebruikt worden, koffie en thee. Een deel van het materiaal, de verf én een sprayflesje met de door jou gekozen frequenties mag je mee naar huis nemen.

Datum: dinsdagavond 15 september 2020

We starten om 19:45 uur en de workshop duurt ongeveer 2 uur. Maximaal 8 deelnemers. Lokatie: wijkcentrum Noorderlicht in Wijchen.

Info en aanmelden: KLIK HIER

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Miranda verlaan
Stippenfeest (dot-painting workshops &webshop) & therapeut HSP Happiness... Lees meer