8 Trainingen Aquarunning oktober lunchpauze training

Aquarunning

Details
Maandag 23 november 2020 tussen 12:00 en 13:00
Afgelopen
Erica Terpstrabad Nijmegen
Kwakkenbergweg, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 15 december 2020


Sporten in de lunchpauze

Sporten in de lunchpauze, dat kan van maandag 26 oktober 2020 tot en met 14 december, want dan start er een trainingscyclus van acht wekelijkse aquarunningtrainingen in het Erica Terpstrabad. De trainingen zijn tijdens lunchtijd van 12.00 tot 13.00. De acht trainingen kosten EUR 90,64. De toegang tot het zwembad is voor dat uur inbegrepen in de prijs.

Inschrijven kan op of per What’s app op 0623165907. Meer informatie ? Bekijk alle informatie over de lunchtrainingen aquarunning.


Aquarunning = Hardlopen in het water

Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in een baan in het zwembad loopvormen en intervaltraining doet. Je doet dus een hardlooptraining als op de atletiekbaan in het zwembad. De wetbelt zorgt ervoor dat jij een verticale positie in het water hebt en dat je hoofd boven water blijft. Aquarunning is low-impact en doe je zonder muziek. Je traint met een groep in een baan in het grote 25 m bad van het Erica Terpstrabad.

Voor wie is aquarunning geschikt?

Deze acht trainingen kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren.

Inhoud trainingen

In deze acht trainingen gaan we aan de slag met aquarunning. In de eerste vier trainingen staat de opbouw van uithoudingsvermogen en het aanleren van de techniek centraal. In de laatste vier trainingen werk je aan je spierkracht naast de verdere opbouw van je uithoudingsvermogen. Na deze acht trainingen kun je zelfstandig aan de slag met aquarunning of je schrijft je in voor een vervolgcyclus als je liever met anderen sport.

Meer informatie? Bekijk hier alle informatie over de aquarunningtrainingen tijdens lunchtijd.

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer