Instromen in nov/dec cursussen mozaïek op de Berg en Dalseweg 295, Nijmegen-oost

Details
Maandag 23 november 2020 tussen 19:30 en 22:00
Afgelopen
Berg en Dalseweg 295, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag, woensdag en donderdag tot en met 14 december 2020

Vindt u het leuk om in de lente een stralend zelfgemaakt tafelblad van mozaïek in de tuin te hebben?

U kunt eind november/ de eerste 3  weken van december 2020 op maandagavonden instromen bij de cursus 'tafelblad mozaïek' in het gezellige atelier Tegelwijs van Sophie de Haan op de Berg en Dalseweg 295. De cursus zal doorlopen tot uiterlijk eind februari 2021.

De kosten zijn voor een rond tafelblad van: ø 60 cm € 168,75,- p.p.  dat is een cursus van 25 uur, verdeeld over 10 lessen van elk 2,5 uur ( 10e les is gratis! ). Eventueel uitlooplessen zijn apart te verrekenen. Alle lessen zijn inclusief tafelplaat, alle materialen en koffie/thee en koek.

Het tafelblad heeft een doorsnede van ø 60 cm en is geschikt als borreltafel, ontbijttafel voor 2 personen of bijvoorbeeld spelletjes bord ( schaak of dambord als tafelblad) 

In de eerste les maken we een opzet op het tafelblad voor het mozaïek en gaan we aan de slag met het mozaïek zelf.  Aan de hand van knip- en snijtechnieken vullen we het ontwerp in met mozaïekstukjes. Dat is een geduldig werk, maar heeft altijd een origineel en prachtig resultaat! Er is keuze uit verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld wandtegels, serviesgoed, en glasmozaïek. De tafelplaat is van duurzaam hout geschikt voor buiten. In de laatste les gaan we samen voegen en werken we de tafel strak af. Klaar om in de tuin te gaan schitteren!

Bij minimaal 2 personen gaat de cursus door. Op maandagavonden kunt u instromen om een tafelblad te maken. 

* Liever een andere avond? Vraag naar de mogelijkheden. 

* kleinere basiscursus ook mogelijk: 10 uur verdeeld over 4 lessen van 2,5 uur. Maak bijvoorbeeld een schaal, bijzettafelblaadje, vrije wandvorm of pot in mozaïek. Prijs: € 75,- p.p. 

De cursus gaat door vanaf minimaal 2 personen. Er is op het moment een maximaal van 4 personen  ivm ruime afstand Coronamaatregelen.

Meer info: Sophie de Haan                                                                             Tel: 06-5737.1924/ mail:

Website: www.tegelwijsmozaiek.nl

Berg en Dalseweg 295

6522CH Nijmegen-OostVoor wie
Jongeren, Volwassenen
Waarover
Kunst / cultuur, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
Tegelwijs Mozaïekatelier, Sophie de Haan www.tegelwijsmozaiek.nl
heeft nog niets over zichzelf geschreven.