The Artist's Way-cursus

Details

Vrijdag 3 september 2021 van 14:00 tot 16:30 uur
Afgelopen

Verlang jij ernaar je creatieve sparkel terug vinden? Schud je belemmeringen van je af en laat je creatieve energie stromen met The Artist's Way. Deze cursus brengt je volop inspiratie en helpt je om meer vanuit je creativiteit te leven, zowel in je dagelijkse bezigheden als op artistiek gebied.  "The Artist's Way", gaat over het verbinding maken met jouw persoonlijke creativiteit. In de cursus vormt het gelijknamige boek de leidraad, met als krachtige plus dat je ook écht creatief aan de slag gaat!  Door verschillende creatieve opdrachten in te zetten, krijg je de kans kennis te maken met technieken als collage, schilderen, schrijfoefeningen, tekenen, beeldend en nog veel meer leuks! The Artist's Way is een heerlijke combinatie van verdieping en creativiteit. Je hoeft geen ervaring te hebben. De cursus is alleen toegankelijk voor volwassenen.


The Artist's Way is een 10-delige life-cursus die op vrijdagmiddag gegeven wordt in het atelier SasArtCreation te Nijmegen.

  https://www.sasartcreation.com/the-artists-way

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Kunst / cultuur, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Religie / spiritueel
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Sasja Cappendijk
Sasja Cappendijk, Kunstenaar en creatief pionier. Veelzijdig begeleidster van creatieve cursussen en workshops.... Lees meer