Aquarunningtraining Erica Terpstrabad Januari

Aquarunning

Details
Maandag 25 januari 2021 tussen 12:00 en 13:00
Afgelopen
Erica Terpstrabad Nijmegen
Kwakkenbergweg, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 9 februari 2021

6 TRAININGEN AQUARUNNING IN ERICA TERPSTRABAD

Op maandag 4 januari 2021 start er een trainingscyclus van zes wekelijkse aquarunningtrainingen in het Erica Terpstrabad, Kwakkenbergseweg 25, 6523 MJ in Nijmegen.
De eerste training is op maandag 4 januari. De laatste training is op maandag 8 februari 2020. De trainingen zijn tijdens lunchtijd van 12.00 tot 13.00. De zes trainingen kosten EUR 69. De toegang tot het zwembad is voor dat uur inbegrepen in de prijs.

AQUARUNNING = HARDLOPEN IN HET WATER

Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in een baan in het zwembad loopvormen en intervaltraining doet. Je doet dus een hardlooptraining als op de atletiekbaan in het zwembad. De wetbelt zorgt ervoor dat jij een verticale positie in het water hebt en dat je hoofd boven water blijft. Aquarunning is low-impact en doe je zonder muziek. Je traint met een groep in een baan in het grote 25 m bad van het Erica Terpstrabad.

VOOR WIE IS AQUARUNNING GESCHIKT?

Deze zes trainingen kunnen worden gevolgd door sporters die revalideren, door hardlopers die hun trainingsvolume willen vergroten zonder de schokbelasting van het hardlopen, door deelnemers die hun lichamelijke conditie willen verbeteren of aan hun core willen werken en door deelnemers die het leuk vinden om iets nieuws te leren.

INHOUD TRAININGEN

De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. In de eerste vier trainingen staat de opbouw van uithoudingsvermogen en het aanleren of verbeteren van de techniek centraal. In de laatste twee trainingen werk je aan je spierkracht naast de verdere opbouw van je uithoudingsvermogen. Gevorderden kunnen van te voren aangeven welk punt zij bij het hardlopen willen verbeteren en krijgen oefeningen of loopvormen op maat. Na deze zes trainingen kun je zelfstandig aan de slag met aquarunning of je schrijft je in voor een vervolgcyclus als je liever met anderen sport.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan op https://www.aquarunning.nl/events/aquarunning-erica-terpstrabad-jan-2021/

NOG MEER INFORMATIE

of What's App: 0623165907


Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer