Details

Donderdag 22 juli 2021 tussen 11:00 en 17:00
Afgelopen
Profetenlaan 2, Heilig Landstichting
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 5 september 2021

Ruim tweeduizend jaar geleden streken de Romeinen neer in Gelderland. In Museumpark Orientalis is een complete Romeinse stadstraat te vinden, gebaseerd op een Romeinse straat in Jeruzalem. Hier zijn huizen uit de Egyptische, Griekse en Romeinse tijd nagebouwd. Deze zomer, van 10 juli tot en met 5 september, kun je de échte Romeinse sfeer beleven als de straat tot leven komt. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Kom verkleed als Romein naar het museumpark en ga op ontdekkingstocht. Gedurende de hele Romeinse zomer kunnen de jongere bezoekers met een doe-tasje in de aanslag een reis maken door het Romeinse rijk. In het tasje vind je alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Volbreng jij alle opdrachten? Dan kan je je aan het einde van jouw reis een echte Romein noemen!  

Let op: de activiteiten kunnen per dag verschillen. Kijk goed in de agenda op de website om te zien wat er wanneer te beleven is! (Maandagen gesloten)

Voor wie
Kinderen
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Evenement, feest, markt

Over de organisator

Museumpark Orientalis
Reis in eigen land naar het nabije Midden-Oosten! In het 30 ha groot Museumpark Orientalis beleef je de kleurrijke wereld van christendom, jodendom en de islam.... Lees meer