Details

Maandag 17 januari 2022 tussen 09:00 en 10:00
Afgelopen
Gelderselaan
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 30 augustus 2022

Run-walk-exercisetraining op maandagmorgen van 09.00 tot 10.00 in het Limospark in Nijmegen. In deze hardlooptraining wissel je 5 min hardlopen af met 5 min oefeningen gericht op het hardlopen. Tijdens deze trainingen werk je bij de oefeningen actief aan je loophouding, doe je kracht en lenigheidsoefeningen. Daarna ga je lekker vijf minuten op je eigen tempo lopen. Natuurlijk staat er ook algemene loopscholing en coördinatietraining op het programma. De 5 min hardlopen vul je qua snelheid zelf in, maar je kunt ook advies vragen over wat voor jou het beste is. De training is geschikt voor deelnemers die willen starten met hardlopen, deelnemers die willen opbouwen naar starten met hardlopen en gevorderde hardlopers die aan hun kracht, lenigheid, coördinatie en techniek willen werken. 

Limospark Nijmegen Hardlooptraining

We verzamelen in het Limospark aan de kant van de Gelderselaan, onder de bomen naast het wandelpad rechts van de klimvliegtuigen als je met je gezicht naar het park kijkt.
Losse training 8,50 euro. Knipkaart voor 8 trainingen 60 euro. Bij ziekte mag je een vervanger sturen die voor jou deelneemt. Een knipkaart is door meerdere personen tegelijk te gebruiken.
Meedoen? of bel of What’s App: 0623165907 of koop een los kaartje op deze paginaVoor wie
Volwassenen
Waarover
Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer