Details

Vrijdag 27 mei 2022 tussen 15:45 en 16:45
Afgelopen
Diamantstraat 12
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op woensdag en vrijdag tot en met 8 juli 2022

Mindful Kinderyoga 8 - 13 jaar

Serie van 4 lessen

Mindful kinderyoga vormt een combinatie van kinderyoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness & meditatie, heartfulness & hartfocus en yoga nidra. Het kan regulerend werken en ondersteunen bij de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het geeft ondersteuning om meer in het nu te blijven, meer naar het hart te luisteren en te vertrouwen op het hart. Van daaruit meer ontspanning en plezier te ervaren en beter om te gaan met spanningen en stressvolle situaties.

Naar aanleiding van een thema wat aansluit bij de beleving van de kinderen zijn we in verbinding, met plezier en niet-competitief in beweging. Er is afwisseling van kinderyoga(houdingen) met technieken en oefeningen vanuit mindfulness & meditatie, heartfulness & hartfocus, yoga nidra, visualisatie en ontspanning. De les wordt afgesloten met een creatieve verwerking in de vorm van tekenen.

De nadruk ligt op de aandacht en het hart.

De groepslessen Mindful Kinderoga worden gegeven op vrijdagmiddag, eens per twee weken in Nijmegen. Van 15.45u - 16.45u, Praktijk Inner Spring, Diamantstraat 12.

Deze lessen worden als serie van 4 lessen gegeven. In klein groepsverband. De eerstvolgende les is op 20 mei.

Data komende lessenserie: 20/5 10/6 24/6 8/7. Tarief: 52 euro.
* Proefles is kosteloos.

Voor opgave of meer informatie: www.innerspring.nl / / 0612781574Voor wie
Kinderen
Waarover
Gezondheid, Kind / jeugd / jongeren, Recreatie / ontspanning, Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Inner Spring
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zi...... Lees meer