Mindful Heartful Yoga Volwassenen / Studenten lessenserie

Inner Spring

Details

Donderdag 2 maart 2023 van 20:15 tot 21:30 uur
Afgelopen
Diamantstraat 12
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op donderdag tot en met 22 juni 2023

Mindful Heartful Yoga Volwassenen / Studenten

Serie van 5 lessen.

Mindful Heartful Yoga vormt een combinatie van yoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness & meditatie, heartfulness & hartfocus en yoga nidra. Het kan regulerend werken en ondersteunen bij de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het geeft ondersteuning om meer in het nu te blijven, meer naar het hart te luisteren en te vertrouwen op het hart. Van daaruit meer ontspanning en plezier te ervaren en beter om te gaan met spanningen en stressvolle situaties.

Naar aanleiding van een thema zijn we in verbinding, met plezier en niet-competitief in beweging. Er is afwisseling van (flow)yoga(houdingen) met technieken en oefeningen vanuit mindfulness & meditatie (aandacht), heartfulness & hartfocus (compassie). Aan het einde van de les sluiten we af met een yoga nigra (diepe ontspanning). Tijdens de les is er ook een kort moment van reflectie in de vorm van een schrijf/tekenopdracht.

De nadruk ligt op beweging, de aandacht, het hart en ontspanning.

De lessen worden gegeven in groepsverband.

Mindful Heartful Yoga wordt gegeven op: donderdagavond van 20.15 - 21.30u (series van 5 lessen) bij praktijk Inner Spring, Diamantstraat 12, Nijmegen. Bij meer dan 4 deelnemers worden de lessen gegeven bij De Bolster, Kastanjehof 51, Nijmegen.

Data serie: 2/3(proefles), 30/3, 13/4, 25/5, 22/6(extra les), 6/7.

Tarief voor een serie van 5 lessen: 80 euro. De les van 22/6 is een extra les. Deze kan los afgenomen worden. Bijdrage 16 euro.

Voor opgave of meer informatie: www.innerspring.nl / / 0612781574 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Inner Spring
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zi...... Lees meer