Details

Woensdag 8 september 2021 tussen 19:30 en 21:30
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op woensdag tot en met 15 december 2021

Wil je leren hoe je tarotkaarten kunt leggen en interpreteren? Nu woensdag 8 september begint een cursus die online gegeven wordt. Deze kun je thuis volgen. Toch is de cursus interactief, je kunt direct vragen stellen aan de docent José Swart. 

De cursus bestaat uit 15 lessen van twee uur op woensdagavonden, elke twee weken. De eerste 8 lessen worden in 2021 gegeven; deze lessen kosten 32 euro. De overige lessen volgen in winter en voorjaar 2022. 

“Ken uzelve” is een beroemde uitspraak uit de Griekse oudheid, waarmee bedoeld wordt dat het antwoord op vele levensvragen verborgen zit in onszelf. 

Het Tarot kaartspel, met zijn archetypische afbeeldingen, brengt je in contact met de diepere lagen in je bewustzijn. Van daaruit wordt de verborgen informatie van de kaarten overgebracht op ons dagelijkse  waakbewustzijn. Zo ontstaat een vruchtbare samenwerking tussen ons hogere en lagere zelf, tussen de ziel en de persoonlijkheid. 

Voor alle informatie over deze cursus, kijk op onze website (zie link hierboven van Centrum Nijmegen vd Theosofische Vereniging).   

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Religie / spiritueel
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Centrum Nijmegen vd Theosofische Vereniging -
In ons centrum houden wij ons bezig met onderzoek van eigen spiritualiteit. Vrijheid van denken is daarbij een basis. We geven regelmatig...... Lees meer