Details

Zondag 28 november 2021 tussen 09:00 en 09:30
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 25 december 2021

Een intens kerstfeest begint bij een aandachtige voorbereiding. Vanaf 28 november is er elke dag een moment van rust, stilte en met-jezelf-zijn. Maar ook een moment waarop je verrast of geraakt wordt door iets dat gebeurt in een stukje bijbelverhaal of door prachtige muziek, een filmpje of een foto. Het gebeurt zomaar! En JIJ kunt hieraan meedoen en zo Een Kijkje in de Hemel nemen!

Je kunt meedoen aan dit digitale retraiteprogramma dat zingevingscoach en theoloog Annet Hogenbirk speciaal voor deze adventstijd ontwikkelt en begeleidt. Het is prikkelend, boeiend en daagt je uit. (Ook met praktische tips!). Je krijgt het materiaal via e-mail en je kunt het gebruiken op het moment dat jou past.

Je kunt deelnemen aan digitale retraite Een Kijkje in de Hemel (28-11 t/m 25-12) én als er plaats is (vol=vol) aan de Inspiratie Ontmoetingsgroep hierbij (4/11/18-12). En er is op 24-11 een Introductie via Skype. Enne...je hoeft echt niet kerkelijk te zijn om er veel aan te hebben.

Meer weten of gelijk aanmelden? 
Kijk op https://www.zininmijnleven.nl/retraite/een-kijkje-in-de-hemel/ of mail Annet ().

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Religie / spiritueel
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Zin in mijn Leven
Op zoek naar zin en inspiratie? Bij Annet Hogenbirk, Zin in mijn Leven, vind je altijd wel iets van je gading. Annet organiseert Inspirer...... Lees meer