Vertelvoorstelling 'De wonderberk'

Vertelbedrijf

Details

Zondag 6 maart 2022 van 10:00 tot 11:15 uur
Afgelopen
Jan Willem Passtraat 59, Nijmegen

Femke Klein, Verhalenverteller & Poppenspeler, treedt op met een sfeervolle nieuwe voorstelling. Kom met het gezin luisteren naar dit mooie verhaal, in Huiskamertheatertje 'Het Groene Woud', onderdeel van Vertelbedrijf in Nijmegen, en ervaar de overgang van winter naar lente! 

In ‘De wonderberk’, naar een verhaal van Hermien IJzerman, gaan zeven kabouters op weg om het geneeskrachtige sap van de wonderberk te halen. Een beeldend avontuur met de elementen uit de natuur. Ze komen langs de Bergreus, de Meervrouw en de Luchtfee, terwijl ze hun vuurtje brandend houden. 

Een verhalende voorstelling van ong. 30 minuten, met een prachtig verhaal, een klein tafelspel, liedjes en getekende of geschilderde platen in de kamishibai (een vertelkastje). In de voorjaarsvakantie (regio zuid), van za. 26 feb. t/m zo. 6 maart 2022, dagelijks om 10.00 uur en 11.15 uur. Telkens voor één gezin tegelijk, dus sfeervol en coronaproof. Geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en toegankelijk voor iedereen!

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op https://vertelbedrijf.nl/huiskamertheatertje/

Voor wie
Kinderen
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Voorstelling / optreden

Over de organisator

Vertelbedrijf
Femke Klein, Verhalenverteller en Poppenspeler. Sfeervol poppenspel en mooie verhalen voor jong en oud! Verhalenverteller op kinderfeestj...... Lees meer