Gipsy flamenco gitaarconcert Manito in Jacobskapel

Details

Vrijdag 22 april 2022 van 20:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
St. Jacobskapel
Glashuis, Nijmegen, Nederland

Op vrijdagavond 22 april a.s. wordt er een akoestisch concert gehouden in de Jacobskapel door gitarist Manito.   Met zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties neemt hij zijn publiek mee op reis naar een wereld vol sentiment, passie en weemoed. 

Op het repertoire staan zowel eigen composities als traditionals, waarbij de rumba uit de Camargue als een rode draad door de muziek loopt. 

Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait’. Het bitterzoete karakter in zijn muziek is de weerklank van het leven; trieste- en vreugdevolle momenten zoeken een uitweg via zijn gitaar. Zijn naam is een verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit optreden is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar.

De Jacobskapel is een klein kerkje gelegen in de oude binnenstad. Het adres is glashuis 4 6511 CR  Nijmegen.  De aanvang is om 20.30, inloop om 20.00. Entree is €10, -. Contant te voldoen aan de kassa. Er zijn maximaal 45 plaatsen Reserveringen: of 06-23259107 info www.manito.biz

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Recreatie / ontspanning
Wat
Voorstelling / optreden

Over de organisator

Manito Manito
gipsy flamencogitarist ... Lees meer