Details

Zondag 15 mei 2022 tussen 14:00 en 16:00
Afgelopen
Zweefvliegveld Malden
Groesbeekseweg, Malden, Nederland

Natuurexcursie: wandelen in Heumensoord

Zondag 15 mei is er een IVN excursie in Heumensoord. De wandeling met gids start om 14.00 en duurt zo’n 2 uur. Gestart wordt er vanaf de parkeerplaats aan het spoor vlakbij het Zweefvliegveld (Groesbeekseweg, Molenhoek). Hier zullen we ook weer eindigen.  

 

Mei is de bloeimaand en de natuur is op haar hoogtepunt. Je hoort en ruikt nu overal de levenslust van zoemende insecten, zingende vogels en jonge dieren. In het bos is het bladerdek nu ook bijna volgroeid en gesloten. Tijdens deze wandeling gaan we op zoek naar wat we niet alleen kunnen ruiken en horen, maar ook wat we kunnen zien. We gaan op zoek naar kleine en wat grotere diersporen. Zonder deze dieren te verstoren!

 

Graag aanmelden voor deze excursie: maximaal 10 deelnemers. Dit kan via mailadres tot vijf dagen vantevoren. Denk aan goede schoenen en goede kleding. Op ongeveer 5 minuten lopen van het start- en eindpunt ligt restaurant Zweef-Inn waar na afloop – op eigen kosten - wat genuttigd kan worden. 

De kosten zijn € 2,-. per persoon. Het is gratis voor jongeren onder de 16 jaar, voor IVN leden, voor leden van de KNNV en leden van Groei en Bloei.

 

Wat: excursie te voet, met gids.

Datum: Zondag 15 mei 2021

Tijd: 14:00 – ca 16:00 uur

Georganiseerd door: IVN Rijk van Nijmegen

Startlocatie en eindpunt: parkeerplaats langs het spoor, naast het zweefvliegveld, Groesbeekseweg, Malden.

Kosten: € 2,-. per persoon. Het is gratis voor jongeren onder de 16 jaar, voor IVN leden, voor leden van de KNNV en leden van Groei en Bloei.

Aanmelden via email:

Voor wie
Jongeren, Volwassenen
Waarover
Natuur / dieren
Wat
Actie, opruimen etc

Over de organisator

L. de Valk
Verzorging van de publicatie van de activiteiten voor de IVN Rijk van Nijmegen. ... Lees meer