Details

Zondag 15 mei 2022 tussen 14:30 en 16:00
Afgelopen
Mariënburg 29, Nijmegen

Op zondag 15 mei vertoont transmissiemeditatiegroep Nijmegen in bibliotheek Mariënburg een videolezing van de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme, met als titel 'De mensheid op een keerpunt'. Hierin bespreekt hij de oorzaken van de huidige wereldcrisis en vertelt hij over het bestaan van vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid.

In zijn boeken vertelt Benjamin Creme over het doel van het leven, de ziel en het plan van evolutie. Onder invloed van kosmische energieën evolueert alles. De tijd waarin wij leven is uniek, omdat we ons momenteel op de overgang bevinden tussen twee tijdperken met verschillende energieën. Daardoor ontstaan er grote spanningen in de wereld. De mensheid staat op het punt een grote stap te maken in bewustzijn, waardoor zij zich niet meer thuis voelt in de oude structuren die gebaseerd zijn op individualisme. We verlangen steeds meer naar rechtvaardigheid en vrede voor iedereen. Terwijl de wereld zucht onder verdeeldheid, gaat de mensheid beseffen dat zij één is en moet gaan samenwerken, wil zij een toekomst hebben.
Dit is ook de oplossing die de Meesters van Wijsheid voorstellen. Het economische systeem van concurrentie dat leidt tot armoede, honger, oorlog en vernietiging van het milieu, zal plaats moeten maken voor wereldwijde samenwerking en het samen delen van voedsel, grondstoffen en technologie. Zo zal iedereen een menswaardig bestaan kunnen hebben, met voldoende voedsel, onderdak, gezondheidszorg en onderwijs.
Benjamin Creme voorspelt het spoedige naar voren treden van de Meesters, onder leiding van Wereldleraar Maitreya.


Transmissiemeditatiegroep Nijmegen is onderdeel van Stichting Share Nederland, een ideële organisatie, die geheel afhankelijk is van vrijwilligers en donaties.Praktische informatie:
Aanvang: 14.30 uur. Inloop vanaf 14.00 u. Na een korte inleiding wordt de film vertoond, die één uur duurt. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen.
Locatie: openbare bibliotheek Mariënburg, Mariënburg 29, 6511GS Nijmegen
Entree: gratis, vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld


Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Religie / spiritueel
Wat
Presentatie, lezing, onderzoek

Over de organisator

Transmissiemeditatiegroep Nijmegen
Wij doen een groepsmeditatie en houden lezingen, beide gebaseerd op de esoterische leringen en de boeken van Benjamin Creme.... Lees meer