Littekens van zelfbeschadiging: lotgenotengroep 28 mei

Details

Zaterdag 28 mei 2022 van 13:30 tot 15:30 uur
Afgelopen
Limoslaan 10, Nijmegen

Het wordt weer zomer! Jeej! Hoewel het niet altijd een feestje is als je zelf littekens hebt van zelfbeschadiging. Daarom wordt er een lotgenotenbijeenkomst georganiseerd rondom dit thema en vindt plaats op zaterdag 28 mei van 13:30 tot 15:00/15:15 bij De Kentering ( Limoslaan 10 te Nijmegen, route: dekentering.info). 

 De lotgenotenbijeenkomst wordt geleid door een ervaringsdeskundige (herstelt van zelfbeschadiging) en familie-ervaringsdeskundige (naaste van iemand die zichzelf beschadigde). Centraal staat het thema Littekens. Tijdens de gespreksgroep gaan we met elkaar in gesprek over hoe om te gaan met littekens van zelfbeschadiging, hoe je in gesprek kan gaan met je omgeving, ervaringen delen hoe dit voor iemand is, vragen aan de ervaringswerkers (en alles wat er nog meer ter sprake komt).

 Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar met daarin de datum van de gespreksgroep. Mocht iemand het spannend vinden en daarom twijfelen, dan zijn we via dit e-mailadres beschikbaar om even te contacten/vragen te beantwoorden.

 

Mocht jezelf nog vragen hebben, of ons eerst een keertje willen ontmoeten, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar te sturen.

Lukas en Anneke

Vrijwilligers bij Stichting Zebra Voorlichting

Zelfbeschadiging Erkennen Begrijpen Reduceren & Accepteren (ZEBRA)

 

 

Voor wie
Jongeren, Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Anneke Zebra Voorlichting
Anneke heeft nog niets over zichzelf geschreven.