Zelfregiecentrum Nijmegen legt de rode loper voor jou uit

Details

Donderdag 8 september 2022 van 15:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
St. Jorisstraat 72, Nijmegen

Op woensdag 7 en donderdag 8 september leggen we de rode loper uit om jou als VIP te mogen ontvangen. Dat gebeurt met een hapje en drankje. maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie. Hierbij gaan we uit van jouw talenten, zonder dat wat moeilijk voor je is uit het oog te verliezen.
Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, trainging en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst.

Je kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij ons.
 Jouw wens om informatie te ontvangen staat centraal. Als je graag iemand mee wil nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook.  We draaien deze dag de korte film ‘Verbeelding van het goede leven’.

Ook voor professionals die meer over ons willen weten ligt de rode loper uit. 

Het enige wat je moet doen is vóór 26 augustus contact met ons opnemen voor een afspraak, op 7 of 8 september, ergens tussen 15.00 en 20.00 uur. Mail naar of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten.

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Eten / drinken, Ontmoeten, Sport en bewegen
Wat
Evenement / feest / markt, Workshop / cursus

Over de organisator

Zelfregiecentrum Nijmegen Birgit van der Putten
Voor meer grip op je eigen leven. Ontmoeting, training en coaching. Kijk ook op www.zrcn.nl of https://www.facebook.com/.... Lees meer